Súkromná rodičovská zóna v Green Atrium prinesie do rodiny viac pohody

4 minúty čítania

Rozhodnutie kúpiť si byt v novostavbe zvyčajne motivuje túžba vylepšiť si životné podmienky. Doma sa jednoducho chceme cítiť útulne a prirodzene očakávame dobrú úroveň súkromia a pohodlia. Ide o dôležité kvality, ktorých význam v dnešnej dobe len rastie a spoločnosť HABERL Real Estate na ne prihliadala aj v rámci projektu Green Atrium

1. Luxusná hlavná spálňa
2. Dostatok súkromia pre všetkých členov rodiny
3. V ponuke sú aj mezonety
4. Prémiový štandard

Luxusná hlavná spálňa

V projekte Green Atrium, zameranom na rodiny s deťmi sme pri tvorbe dispozičných riešení nášho mestského bývania zvolili nadštandardný prístup. Príjemné prekvapenie v mnohých, dokonca len trojizbových, bytoch predstavuje tzv. master bedroom, vo voľnom preklade hlavná spálňa.

Termín „master bedroom“, respektíve aktuálnejšie slovné spojenia z realitného trhu „owner’s suite“ a „primary bedroom“ nie sú v našich končinách celkom zaužívané, podobne ako ich zhmotnenie v bežných bytových jednotkách. Pomenovanie sa prvýkrát objavilo v minulom storočí a zvyklo označovať najväčšiu spálňu v domácnosti, vyhradenú majiteľovi nehnuteľnosti alebo tiež hlave rodiny, ktorému/ktorým malo dopriať luxus v podobe pohodlia a intímnejšej atmosféry.

Pomáha ich zaručiť najmä priame spojenie s vlastným zázemím, hygienickou miestnosťou a šatníkom. Pochopiteľne, aj vzhľadom na potrebu štedrejšej podlahovej plochy býva u nás tento koncept začlenený skôr do prémiových realít.

Dostatok súkromia pre všetkých členov rodiny

Obdobný zážitok zo súkromného oddychového priestoru či akejsi oázy Vám bude dopriaty i v Green Atrium. Do života mnohých rodín vnesie viac poriadku a cennej pohody, keďže hlavná spálňa bude, a to rozhodne neobvyklo, zatraktívňovať už výrazný podiel trojizbových bytov

V uvedenej skupine pritiahnu istotne pozornosť jednotky orientované výhodne na dve svetové strany, nazývané preplávajúce, navrhnuté v zaujímavej výmere presahujúcej 80 m². Nachádza sa v nich lákavá rodičovská zóna s priestrannou izbou určenou na spanie, dostatočne rozľahlou na umiestnenie širokej manželskej postele či pracovného kúta. Na ňu ďalej nadväzuje tzv. wall-in šatník zriadený v osobitnej miestnosti a vlastná kúpeľňa, ktorá je, čo je opäť nie celkom častý jav, presvetlená a prevetraná oknami. Byty zároveň ponúkajú stále populárne riešenie, dennú časť zlučujúcu obývaciu izbu, kuchyňu a jedáleň.

V ponuke sú aj mezonety

Do dispozičných návrhov sme zakomponovali aj ďalšie požiadavky, ktoré klienti pri hľadaní novej nehnuteľnosti pomerne často komunikujú. V rámci všetkých bytov sú vyčlenené veľkorysé úložné priestory a disponujú spomínanými otvorenými obytnými zónami. Každý dvojizbový byt prináša okrem rozmernej pôdorysnej plochy tiež toaletu oddelenú od kúpeľne.

Mezonety bývajú vyhľadávané ako kompromis medzi bytom a domom, a preto sme do nízkeho dvojpodlažného bloku C vsadili 7 takýchto apartmánov. Poskytnú tri obytné a dve hygienické miestnosti a pekný bonus, veľkú terasu orientovanú do zeleného vnútrobloku.

Prémiový štandard

Nadštandardný charakter mestského bývania v projekte Green Atrium podporujú i vybrané materiály a zariaďovacie prvky. Súčasťou výbavy sa napríklad stanú drevené podlahy od slovenského výrobcu a stav pri odovzdaní rovnako zahŕňa obložkové zárubne, sanitu renomovaných značiek, okná s izolačným trojsklom a bezpečnostné vchodové a efektné interiérové dvere výšky 210 cm. Do ceny navyše patrí praktická pivničná kobka.

Máte záujem o kúpu bytu? 

Ak máte záujem o kúpu bytu v projekte Green Atrium a chcete si vybrať z čo najširšieho výberu, nečakajte a kontaktujte našu kolegyňu Beátu Šimonekovú.

greenatrium-blured

Tomáš Kríž

Sales & Engineering
+421 911 525 496
tomas.kriz@haberl.sk

Mohlo by Vás zaujímať

Zdieľajte tento článok

Počkajte, ešte nechoďte 👋

Vieme, že rozhodovanie nie je ľahké. Potrebujete určite viac informácii alebo stretnutie.

Zavoláme Vám

Radi zodpovieme Vaše otázky