Spúšťa sa predaj bytov v projekte Green Atrium 

4 minúty čítania
HABERL Real Estate spúšťa oficiálny predaj bytov v projekte Green Atrium. Vyberte si byt v novostavbe s najnižšími prevádzkovými nákladmi vo veľmi vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Ružinov.

1. Nízke náklady na bývanie
2. Ekologické zmýšľanie
3. Čo ponúkajú samotné byty?
4. Aké sú ceny bytov?
5. Bez inflačných doložiek
6. Kedy bude projekt postavený?

Nový, v poradí už siedmy, developersky projekt divízie HABERL Real Estate – Green Atrium, nachádzajúci sa v mestskej časti Ružinov, začína s predajom bytov. Záujemcov prekvapí hlavne použitými technológiami vykurovania a chladenia, ktoré patria ku špičke na Slovenskom trhu.  

Bytový dom pozostáva z 83 bytových jednotiek, rozdelených na 2, 3 a 4-izbové byty, 11 apartmánov, 216 parkovacích miest a viac ako 2000 m2 zelene. 

Nízke náklady na bývanie 

Okrem zelených striech a vnútrobloku, projekt ponúka nižšie náklady na bývanie, vďaka tepelným čerpadlám, ktoré využívajú na vykurovanie a chladenie bytov podzemnú vodu. Táto kombinácia prináša riešenie a vytvára nezávislosť od zvyšujúcich sa cien bežných energií. 

Podľa predbežných prepočtov sa prevádzkové náklady na vykurovanie 3 izbového bytu s výmerou 70 m2 budú pohybovať na úrovni 70 až 80 € / mesačne, a to vrátane chladenia počas letných mesiacov. Nehovoriac o tom, že systém sálavých konštrukcií patrí medzi najprirodzenejší pre zdravie človeka

Ekologické zmýšľanie 

Obyvatelia bytov, ktorý obľubujú cyklistiku sa môžu tešiť cyklomiestnosti s bezpečnostnými cykloboxami a možnosťou dobíjania elektrobicyklov, resp. elektrických kolobežiek. Samozrejmosťou je maximálna podpora elektromobility v celom projekte. Zároveň sme sa rozhodli na bloku B vybudovať zelená strecha s komunitnou záhradkou pre obyvateľov objektu.

Čo ponúkajú samotné byty? 

Byty už v štandarde disponujú chladenými a vykurovanými stropmi, pomocou ktorých si viete regulovať teplotu v byte. Dbáme na vysoký štandard zhotovenia bytov a ich kvalitu. Čo sa materiálového štandardu týka, kladie sa dôraz na použitie, čo najväčšieho množstva udržateľných materiálov, ako sú drevené podlahy, kvalitné bezpečnostné vchodové dvere, obložkové zárubne a v neposlednom rade kvalitne spracované kúpeľne. Samozrejmosťou sú značkové zariaďovacie predmety ako aj obklady a dlažby.  

Skladba bytov reflektuje požiadavky pre byty s funkčne využitým priestorom, doplnené o systém „master bedroom“ spálňami pri 3- a 4-izbových bytoch. Tieto poskytnú pre hlavnú spálňu samostatný šatník a kúpeľňu. Pri 2-izbových bytoch je samozrejmosťou samostatné WC a dostatok odkladacích priestorov. Ku každému bytu prináleží pivničná kobka v cene bytu.

Aké sú ceny bytov? 

Ceny bytov začínajú na 4 500 eur/m2. Vyvíjajú sa v závislosti od orientácie a poschodia, na ktorom sa byt nachádza. Cenník bytov nájdete tu – www.bytygreenatrium.sk/ponuka-bytov/

Bez inflačných doložiek 

V rámci vývoja na trhu je dôležité poznamenať, že pri bytoch a zmluvách si neuplatňujeme inflačné doložky, a preto je cena bytov finálna

Kedy bude projekt postavený? 

Na stavbe sa už usilovne pracuje. V priebehu mesiaca september boli zahájené výkopové práce. Termín ukončenia výstavby je predpokladaný na koniec roka 2024. Prvé byty sú už predané.  

Máte záujem o kúpu bytu? 

Ak máte záujem o kúpu jedinečného bytu v projekte Green Atrium a chcete si vybrať z čo najširšieho výberu, nečakajte a kontaktujte našu kolegyňu Beátu Šimonekovú.

greenatrium-blured

Tomáš Kríž

Sales & Engineering
+421 911 525 496
tomas.kriz@haberl.sk

Mohlo by Vás zaujímať

Zdieľajte tento článok

Počkajte, ešte nechoďte 👋

Vieme, že rozhodovanie nie je ľahké. Potrebujete určite viac informácii alebo stretnutie.

Zavoláme Vám

Radi zodpovieme Vaše otázky